Nieuws

Winnaars bekend!

04-07-2015

Gisteren zijn tijdens de feestelijke Nacht van de Architectuur de winnaars bekend gemaakt door Wethouder Eric Logister!
1e prijs: De Wolvenweide
2e prijs: Het groene parkeerpaleis
Eervolle vermelding 1: Bovenbosch
Eervolle vermelding 2: 't Moerastorentje


36 inzendingen

15-6-2015

De organisatie heeft afgelopen vrijdag 36 ontwerpen in ontvangst mogen nemen. Vanaf vandaag zijn de inzendingen met maquette te zien in het stadskantoor!

1 | 2


Info - BAI Prijsvraag 2014 Inzendingen - BAI Prijsvraag 2014

OPGAVE

DOELSTELLINGEN
Door één of meerdere ingrepen op het dak van de Wolvenhoek lever je een bijdrage aan de vergroening van de binnenstad, daarmee het duurzame karakter en mogelijk ook een nieuwe groene verblijfsplek in de binnenstad. We zoeken naar inspirerende, creatieve en innovatieve ideeën!
 
OPGAVE
De ideeënprijsvraag, uitgeschreven in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch, vraagt je om een ontwerp te maken voor het dak van parkeergarage ’De Wolvenhoek’.  Er is een start gemaakt met verfraaien van de gevel aan de Waterstraat door toevoeging van gaasmat­ten waar Hedera doorheen kan gaan groeien. Dit sluit aan bij de groene agenda van de binnenstad.
De opgave biedt de kans om van een grijze, onopvallende plek een nieuwe, inspirerende hotspot te maken die gezien mag worden. Welke functie de ingreep moet hebben? Laat je creativiteit spreken!
 
DOEN!
Met alle ingezonden ontwerpen wil het BAI, in samenwerking met de gemeente vorm geven aan een ‘ideeëncatalogus’. Bij voldoende kwaliteit, een interessante aanvulling op bestaand programma in de stad en een haalbaar plan kan de ontwerp(st)er van het winnende ontwerp van de gemeente ’s-Hertogenbosch de opdracht krijgen om het plan verder uit te werken en te realiseren.
 
DOCUMENTEN
De volgende documenten worden door de organisatie aangeboden: Voor vragen over de beschikbare documenten kun je contact opnemen met post@bai-s-hertogenbosch.nl.

Namens de werkgroep,

Sander Penners
Wendy van Rosmalen
Robbert de Mug
Kees Bechtold