Inzendingen - BAI Prijsvraag 2013

Overige

20MOVE16 20MOVE16
In de stad zijn mysterieuze ‘insecten’ geland. Het onderstel op grote luchtbanden stimuleert een schijnbare beweging, alsof het elk moment zal gaan opvliegen.
Bijou Bijou
In de middagzon staat een gouden sieraad te blinken tussen de bomen langs de singelgracht.
BOSCH EXPERIENCE BOSCH EXPERIENCE
In 's-Hertogenbosch zijn tal van amateur-gezelschappen, culturele instellingen en verenigingen die zich willen presenteren aan bewoners en toeristen van de stad.
Bossche beelden komen tot leven Bossche beelden komen tot leven
De geschiedenis van Den Bosch wordt bevolkt door grote en kleine helden: heiligen, kunstenaars, engelen, boertjes en mythische wezen.
Bossche Bollen Bossche Bollen
Waaraan denk je bij Den Bosch? Bossche Bollen natuurlijk!
Bossche Box (1) Bossche Box (1)
Bossche Box, een flexibel inzetbaar theater dat samensmelt met de stad en ondergeschikt is aan het bestaande stedelijk weefsel en de kwaliteiten van de stad.
Bossche Box (2) Bossche Box (2)
De BOSSCHE BOX is een bouwsteen en een minitheater dat door Bosschenaren zelf wordt gevuld met een eigen verhaal, ervaring of boodschap gerelateerd aan de viering van 500 jaar Jheronimus Bosch.
Burgers, Boeren en Buitenlui hoort mij aan Burgers, Boeren en Buitenlui hoort mij aan
De stad is podium. De pleinen, straten en waters zijn de podia.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Info - BAI Prijsvraag 2013 Inzendingen - BAI Prijsvraag 2013

INZENDINGEN

De organisatie heeft maar liefst 52 inzendingen mogen ontvangen. Alle maquettes zijn links via de navigatiebalk te bekijken.
Een 'mini'-catalogus kunt u downloaden:
Inzendingen.pdf(3mb).

De tentoonstelling, ontworpen door Karin van Pinxteren is inmiddels ingericht en gedurende openingstijden te bekijken in het Stadskantoor te Den Bosch.

De organisatie bedankt iedereen voor zijn/ haar bijdrage aan deze ideeenprijsvraag. De winnaar zal op 28 juni tijdens de feestelijke Nacht van de Architectuur bekend gemaakt worden door wethouder Geert Snijders.