Nieuws - BAI Prijsvraag 2014

ALLE inzendingen staan online

 ALLE inzendingen zijn door Studio DAAD gefotografeerd en staan online

mini-catalogus

 Download hier de toelichting en 1 afbeelding van alle 29 deelnemers.

1 | 2 | 3 | 4


Info - BAI Prijsvraag 2014 Inzendingen - BAI Prijsvraag 2014

OPGAVE

DOELSTELLINGEN

Om de Heus tot die hotspot te laten uitgroeien, is er een vonk nodig die de plek kan doen ontbranden; een eerste aanzet tot het teruggeven van deze toplocatie aan de stad en haar inwoners. Een impuls die de komende jaren moet leiden tot tal van activiteiten die ‘s-Hertogenbosch van nieuwe culturele zuurstof voorziet.


DE OPGAVE


De ideeënprijsvraag, uitgeschreven in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch en 'Coöperatie in opbouw', vraagt je om een ontwerp te maken voor een 'bouwsel' (tijdelijk, maximaal 10 jaar).

Dit object fungeert als de starter van de activiteiten, die van De Heus de komende jaren een nieuwe bruisende plek in ’s-Hertogenbosch moeten maken. Wijs de specifieke plek aan en de functie en motiveer jouw keuze.
We nodigen de deelnemers hiermee uit, om ook mee te denken over thema's als tijdelijkheid, flexibiliteit, hergebruik (niet alleen van materialen) en bewust energiegebruik.

DOEN!

Met alle ingezonden ontwerpen wil het BAI, in samenwerking met de gemeente en 'Coöperatie in opbouw vorm geven aan een 'ideeëncatalogus'. De ontwerp(st)er van het winnende plan zal bovendien worden uitgenodigd om een presentatie te verzorgen om de belanghebbende partijen te inspireren.

DOCUMENTEN


De volgende documenten worden door de organisatie aangeboden:
Voor vragen over de beschikbare documenten kun je contact opnemen met post@bai-s-hertogenbosch.nl. Gelieve niet PelserHartman hierover te benaderen.


Namens de werkgroep,

Francesca Altavilla
Sander Penners
Kees Bechtold
Wendy van Rosmalen